Fylla På Reskassa Sl Kort

Du kan också köpa periodbiljetter och laddningar utan att registrera ett konto och ditt resekort. Du kan ladda ditt kort antingen på en busstation eller ombord på bussen.

Reskassa App Price Drops
Reskassa App Price Drops

Sl access kortet är ingen biljett i sig du måste ladda det med en biljett för att du ska kunna resa på det.

Fylla på reskassa sl kort. Köpa och ladda biljett på sl access kortet. Du kan även hämta dina internetköp som du gjort på slse på stolpen till exempel om du har laddat pengar på din reskassa eller förköpt periodbiljetter. Ladda sl access kortet med en reskassa.

Ingen försäljning på bussen. Då reser du till lägsta pris när det väl är dags. En reskassa innebär att du sätter in pengar på ditt busskort och använder dem där istället för kontanter för att köpa biljett på bussen.

Välj valfri summa mellan 100 och 1 000 kronor du kan som mest ha 1 500 kronor i din reskassa. När du klickar på länken kommer du tillbaka till webshopen och kan sedan logga in. Du kan ladda reskassan med minst 100 kronor och max 4 000 kronor.

även om ni bara reser någon gång ibland så är det smart att ha ett ul kort laddat med reskassa liggandes. Vid betalning ombord på upptåget gäller ombordpris även vid betalning med reskassa. Resehistorik kopplat till ett visst sl access kort laddat med reskassa sparas som räkenskapsinformation enligt gällande lagstiftning.

Lösa tillbaka pengar i en reskassa. Du kan även använda ett sl access kort du har sedan tidigare. Har du ett sl access kort laddad med en reskassa kan du lösa tillbaka pengarna du har där.

Med reskassa får du alltid det bästa priset på dina enkelresor den är opersonlig och kan användas för att betala för fler personer. Så enkelt så genialiskt. Här finns de nuvarande priserna för reskassa.

Du kan när som helst inaktivera ditt konto på mitt sl men du förlorar då de tjänster som du har när du är registrerad som till exempel förlustgarantin. återanvänd ditt kort om du redan har ett sl access kort. Reser du lite då och då blir det billigare att resa med reskassa.

Om du laddar ditt resekort med antingen resekort period eller reskassa via e handeln innan kl 1500 så kan du använda den köpta produkten morgonen efter. På stolpen finns en kortläsare där du läser av ditt kort och om du har reskassa köper du din biljett här. Du kan lösa tillbaka reskassan hos en av sl kundtjänsts butiker och hos spärrexpeditören på bemannade pendeltågsstationer.

Reskassa är en bra affär för oss som åker sällan eller som åker. Du kan köpa och ladda biljetter hos ombud och i automater på stationerna och även i webbutiken här på slse. Här kan ni antingen ladda på ett befintligt kort eller beställa ett helt nytt kort som ni får skickat till er.

Reskassa är ett ord som får mig att rysa eftersom sl lyckades göra något så enkelt som att åka lite kollektivtrafik till något klurigt. Det gör du i sl access automaten hos de flesta av sls försäljningsställen i spärrkiosken eller på sl center. Men de är på väg att rädda det sedan de nyligen började med en tjänst som automatiskt fyller på denna reskassa när den är på väg att ta slut.

Fylla Pa Sl Kort Fyll Pa Reskassan Pa Sl Automagiskt Det Har
Fylla Pa Sl Kort Fyll Pa Reskassan Pa Sl Automagiskt Det Har

Tillsammans I Malardalen 2 2013
Tillsammans I Malardalen 2 2013

Har Du Sl Kort Som Du Inte Langre Stockholms Stadsmission
Har Du Sl Kort Som Du Inte Langre Stockholms Stadsmission

Nya Biljettlasare I Sl Trafiken Sl
Nya Biljettlasare I Sl Trafiken Sl

Samvetslost Sl Stjal Pengar
Samvetslost Sl Stjal Pengar

Sl Access Wikipedia
Sl Access Wikipedia

Sl Kort Access Kort Giltigt Tom 21dec In 12649 Stockholm For Sek
Sl Kort Access Kort Giltigt Tom 21dec In 12649 Stockholm For Sek

Drommen Stockholm
Drommen Stockholm

Sa Har Koper Du Biljett Ul
Sa Har Koper Du Biljett Ul